הרצאה – טרנד המיתוג האישי

המיתוג האישי בימינו הוא צורך הכרחי, אך לא כל אחד יודע איך לעשות אותו ובטח לא באינטרנט.
eBrand היא הראשונה שהציגה את הטרנד לקהל הישראלי וסחפה אחריה רבים שלמדו כיצד יש ליצור מיתוג אינטרנטי אישי אפקטיבי לצרכים אישיים, מקצועיים ועסקיים.

המיתוג האישי באינטרנט הוא אומנם תחום חדשני, אך רבים כבר מכירים בנחיצותו ובתועלת שניתן להפיק ממנו. ה- Personal eBrand, שנולד מתוך ה- Personal Branding, הובא מארה"ב, שם התחום נחשב להרבה יותר מ'טרנד', כשיועצים ומומחים מלמדים איך וכיצד יש לעשותו על הצד הטוב ביותר  – לטובת קידום אישי, מקצועי ועסקי.

באוגוסט 2007, עם הקמת בלוג INTERNETISHI – מיתוג אישי באינטרנט, הוחדר תחום המיתוג האישי גם לישראל. חבלי הלידה היו קשים והמושג לא התקבל בטבעיות. לאנשים קשה היה לקבל את "הטמעתם" של מושגים מהשיווק המסורתי, על אנשים.

אלא שמאז בהדרגה, בזכות יכולות הבאזז של האינטרנט, יותר ויותר אנשים בישראל מודעים לתחום ולנחיצותו.

בהרצאה נספר לכם מאיפה הכל התחיל ואיך התפתח  הטרנד, איך ניתן ליישם אותו על כל אחד ואחד מאיתנו, בלוגרים מפורסמים, אנשים שהאינטרנט שידרג להם את הקריירה, כוכבי אינטרנט ועוד.
אירועים נוספים:

צוות eBrand

צוות התוכן של eBrand מספק לכם באופן שוטף תכנים עדכניים בנושאי ניהול מוניטין, מיתוג אישי, שיווק ברשתות חברתיות, גוגל, קידום אתרים, בלוגים ומערכות ניהול תוכן.

Website - Facebook - More Posts

כתיבת תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

*

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>