הפרלמנט הרוסי אישר את "הזכות להישכח" במנוע החיפוש של Google
הפרלמנט הרוסי אישר את הזכות להישכח והוא מאפשר לכל אחד לבקש להסיר מידע מיושן, לא רלוונטי או לא אמין, ממנוע החיפוש של Google. לפי כתבה שפרסמה
eBrand בכנס שיווק דיגיטלי DIG-IT 2015 בתאטרון הקאמרי
eBrand השתתפה בשבוע שעבר בכנס DIT-IT 2015 בנושא שיווק דיגיטלי שנערך בתאטרון הקאמרי בת"א. במסגרת האירוע, העביר מאור קפלנסקי, מנכ"ל eBrand, הרצאה קצרה
צרפת ל- Google: עוד 5 ימים ה"זכות להישכח" גם על דומיינים "לא אירופאים"
לפי כתבה שהתפרסמה באתר SearchEngineLand צרפת מפעילה לחץ על Google ליישם את הזכות להישכח גם בדומיינים לא אירופאים באמצעות אולטימטום. ראש ארגון הרגולציה הצרפתית CNIL צוטט בוול סטריט ג'ורנל באומרו: "על מנת שהסרת האזכורים מה-Google יהיו אפקטיבים, הם חייבים להיות מיושמים בכל העולם". רגולטורים מאמינים כי יישום הזכות להישכח בדומיינים לא אירופאים, תביא לאפקטיביות הרצויה של הזכות להישכח.
האם האישה שצולמה עם אורן חזן הייתה צריכה להזדהות בשמה?
האם אביגיל קורנילוב גרייבר עשתה נכון כשהזדהתה תחת שמה בפנייתה להסיק את התמונה בה היא מצולמת עם אורן חזן?
היה טעים? ניהול מוניטין באינטרנט למסעדות
בעבר, טרם עידן Google והרשתות החברתיות, אם הייתם חווים אירוע לא נעים במסעדה שקשור אל איכות האוכל, האסתטיקה, רמת השירות, המחיר לעומת מה שקיבלתם וכדומה, הייתם מספרים זאת לחבריכם ובזה העניין היה מסתיים. היום המצב הוא שונה לחלוטין
איך מדווחים על תוכן פוגעני מהפייסבוק?
גם פייסבוק וגם Google מאפשרות פניות אליהן באמצעים שהן בוחרות ובאופן חד כיווני, שלא מאפשר ערעור או שליטה כלשהי על פרסום שלילי, פוגעני ולא לגיטימי, שיכול להביא לפגיעה משמעותית באנשים ובעסקים. עם זאת, ישנם דרכים שונות שבאמצעותם ניתן לפעול להסרת תוכן פוגעני בפייסבוק.
איך משפיע המוניטין האינטרנטי של הפסיכולוג על יחסי מטפל-מטופל?
חייו האישיים של המטפל או המטפלת נעדרים באופן מוחלט ומכוון מהמטופל. עולם הפסיכותרפיה מבוסס על כך שחייו של המטפל הם אישיים וחסויים, מסיבות שונות. אך מה קורה כאשר חייו של המטפל חשופים לכל בתוצאות החיפוש תחת שמו ב-Google?
בית המשפט ביפן הורה ל – Google למחוק אזכורים שליליים
לאחר שעלה נושא "הזכות להישכח" בבתי המשפט באירופה, גם ביפן החליטו להורות ל- Google למחוק אזכורים שליליים.
למי יש את המוניטין האינטרנטי הכי שלילי בין הח"כים החדשים?
בשבועות הקרובים תתכנס הממשלה החדשה שתורכב בין היתר מ- 41 חברי כנסת חדשים שישמשו בתפקידים משמעותיים, חשובים והרי גורל לאזרחי ישראל.
רוצה להשכיר או לשכור דירה? דאג לניהול המוניטין באינטרנט
מצוקת הדיור הקיימת בישראל בשנים האחרונות הביאה לעלייה חדה במחירי השכירות בכל רחבי הארץ. הדירות עצמן לא השתנו, אך המחיר הגבוה והביקוש הרב הביאו, הן את השוכרים והן את המשכירים, למיין את האפשרויות שעומדות בפניהם בקפידה.
בעקבות עדכון: Google מתאים את תוצאות החיפוש למיקומכם
בתקופה האחרונה ביצע Google מספר עדכונים באלגוריתם שלו, ובין היתר הופעל עדכון בשם PIGEON. מדובר בעדכון שמשפיע על תוצאות החיפוש לפי הקשר מקומי (לוקאלי).
ההבדל בין מחיקת אזכורים שליליים לדחיקת אזכורים שליליים
רבים מאלה שפונים אלינו בבקשה לטפל באזכורים השליליים שנמצאים ב-Google תחת שמם (או שם המותג שלהם), מתבלבלים בין מחיקה של אזכורים שליליים לבין דחיקה של אזכורים שליליים.
6 טיפים לאופטימיזציה של תמונות בתוצאות החיפוש
כאשר מתייחסים אל תוצאות חיפוש בעמוד הראשון ב-Google או אל טכניקות של קידום אורגני, לא תמיד מחשיבים את התמונות כנכס אסטרטגי. אך למעשה התמונות יכולות להשיג לא מעט חשיפות לעסק או לאישיות מסוימת, אם דרך חיפוש התמונות שמציע Google ואם דרך הקלקה על התמונות שמופיעות בעמוד הראשון ומושכות את עינו של הגולש.
איך ההסכם החדש בין Twitter ל- Google ישפיע על הנראות שלכם בתוצאות החיפוש?
הפופולריות וההשפעה של Twitter בזירת האינטרנט הישראלית בכלל וניהול המוניטין בפרט, היא עדיין נמוכה – במיוחד ביחס לארה"ב ורוב מדינות אירופה. הציוצים בישראל הם בעיקר מנת חלקם של אנשי תקשורת ואינטרנט. עבור הציבור הרחב, יש רשת חברתית אחת – והיא פייסבוק.
האם "הזכות להישכח" תהיה רלוונטית מבחינה חוקית בישראל?
בפוסט שפרסם אתמול עו"ד יהונתן קלינגר הוא טוען כי ככל הנראה, בישראל המערכת המשפטית לא תאמץ את הזכות להישכח בנושאים שאינם רלוונטיים או מהווים לשון הרע.