אתרי החדשות באינטרנט מכילים המון כתבות, ידיעות, מאמרים, טורי דעה, ראיונות ודיווחים שונים. כל אלו נצברים ברשת האינטרנט במשך השנים לארכיון עצום של מידע. חלקו מעניין ורלוונטי, אבל יש גם כתבות שמכילות מידע לא מדיויק, חסר ערך לציבור או לא רלוונטי, כזה שעלול לפגוע באדם או בעסק מסוימים. זו הסיבה שבגינה אנחנו מקבלים בסוכנות פניות רבות בבקשה לבצע "מחיקת כתבות מגוגל", שמקורן באתרי חדשות שונים.
הנימוקים למחיקת כתבה מאותם אתרי חדשות גדולים וקטנים, מגוונים מאוד. ומי שמטפל בנושא צריך להחזיק בידע נרחב. אנחנו ב-eBrand מספקים שירות מקיף לאנשים פרטיים ולעסקים לצורך הסרת האייטמים והכתבות מאתרי החדשות, כולל פנייה ל-Google כדי להגיע למחיקה של אותן כתבות ממנוע החיפוש.
ארצה לשתף אתכם בשאלה שמופנית אליי לא פעם: האם ניתן למחוק את הכתבה מגוגל בלי לפנות לאתרים שפרסמו אותה. הרבה מהפונים והפונות אלינו, חושבים שיש פעולה שניתן לעשות והיא פשוט 'תעיף' את הכתבה מהתוצאות. ובכן, אפשרי למחוק כתבות שליליות מתוצאות החיפוש של גוגל רק במקרה שהעמוד הרלוונטי הוסר מהאינטרנט. אפשרי גם לנסות ו'למחוק' כתבות שליליות ששם המותג נמחק מהן.
צפו בהסבר המלא כאן: